Gammelbjerg
Røgindvej 20
6940 Lem
Tog: 2,5 km. Bus: 500 m.

Ring først til Claus H. Christensen på 2926 9022 og lav en aftale.

Du og Claus H. Christensen modtager hver en kopi på mail.

Velkommen til Gammelbjerg

På Gammelbjerg bliver der produceret mælk. Mælken bliver solgt til Thise Mejeri, og indgår i den daglige produktion af forskellig slags drikkemælk. På gården bor Grethe og Claus Christensen med deres 4 børn. Sammen med fodermesteren René klarer Claus alt arbejdet på gården. Der hører i alt 200 hektar jord til Gammelbjerg. Det er det samme som 400 fodboldbaner! På markerne bliver der dyrket græs og korn. Det bliver bl.a. brugt til foder.

Landmanden

”Hej, jeg hedder Claus, og jeg er landmand her på Gammelbjerg! Jeg flyttede til gården med min familie i1986. Det bedste ved at være landmand er samspillet i produktionen. Jeg holder samtidig også meget af den selvstændighed og frihed, der er i arbejdet, og jeg sætter pris på omgangen med dyrene.”

Dyrene

Der er i alt 140 malkekøer på Gammelbjerg, som bliver malket med to malkerobotter. Til sammen producerer de omkring 3.000 liter mælk om dagen. Udover køerne er der katte, kaniner, heste og høns på gården.

Hvis der er behov for bus i forbindelse med besøget, betaler Vestjysk Landboforening jeres transport. Kontakt sekretær Ingrid Jensen på tlf. 9680 1200 eller direktør Jens Møller Nielsen på tlf. 9680 1200 og hør nærmere.