Davidsen Landbrug A/S
Kent Davidsen
Teglværksvej 21
6830 Nørre Nebel

Ring først til Kent Davidsen på 4046 7256 og lav en aftale.

Du og Kent Davidsen modtager hver en kopi på mail.

Velkommen til Davidsen Landbrug A/S

Gården her er en del af virksomheden Davidsen Landbrug A/S. Den er ejet af Kent Davidsen og hans far, Per. Landbruget er moderne og meget anderledes end de fleste mælkeproducenter.

”Mange mennesker har ikke gjort sig tanker om, hvordan det ser ud i en moderne stald”, fortæller Kent. Og det vil han gerne vise dem, for han er stolt af deres landbrug: ”Vi vil gerne drive et landbrug, som vi hele tiden kan være bekendt at vise frem, uanset om det er en 4. klasse, der kommer på besøg eller fødevarekontrollen”, forklarer han.

Dyrene og markerne

Der er 420 malkekøer på gården. De er alle jerseykøer. Køerne bliver fodret 6 gange i døgnet med et automatisk hængebaneanlæg. Kent og Per malker køerne i en malkekarrusel med plads til 34 køer af gangen. Mælken leveres til Arla og indgår i produktionen af mejeriprodukter på mejeriet i Videbæk. Blåbjerg Biogasanlæg henter gyllen og udvinder biogas af den. Biogassen omdannes til fjernvarme og elektricitet til områdets husstande.

Der hører 130 hektar jord til gården. Det er næsten det samme som 260 fodboldbaner. Far og søn har andre til at klare arbejdet i marken.