Solvang
Slebsagervej 3
Fåborg
6818 Årre

Ring først til Ejvind Lauridsen på 2449 0110 og lav en aftale.

Du og Ejvind Lauridsen modtager hver en kopi på mail.

Velkommen til Solvang

På Solvang produceres økologisk mælk. Her bor Lena og Ejvind Lauridsen, som sammen har tre voksne børn; Rikke, Rune og Mette. Ejvind står for det daglige arbejde på gården sammen med en medhjælper.

Landmandens hjørne
”Hej, jeg hedder Ejvind, og jeg er landmand her på Solvang! Jeg har boet på gården siden 1988. Det bedste ved at være landmanden er arbejdet med dyr og naturen. Og samtidig giver det meget frihed selv at kunne planlægge sin arbejdsdag.”

Dyrene og markerne
Der er omkring 90 malkekøer samt et antal kvier og kalve på gården. Køerne malkes to gange om dagen, og i gennemsnit giver hver ko cirka 10.700 kilo mælk om året. Mælken bliver leveret Arla, som henter den hver dag. Som andre økologiske køer er Ejvinds køer på græs om sommeren.

Udover arbejdet med dyrene driver Ejvind cirka 115 hektar jord. Det er næsten det samme som 230 fodboldbaner. På markerne dyrkes kløvergræs, majs, byg og rug. Ejvind har maskinstationen til at klare det meste markarbejde.

Bus rute 44 (Esbjerg-Grindsted) og rute 293 (Varde) til Årre eller Fåborg stopper 3 km fra gården. I kan gå 1 km og blive kørt resten af vejen med privat transportmiddel.

»Jeg er stolt af at være landmand. Jeg elsker at forvalte naturen, være selvstændig og se, at alting vokser omkring mig.«

- Ejvind Lauridsen, Landmand