Visselbjerggård
Visselbjergvej 30
Alslev
6800 Varde

Ring først til Stefan Nielsen på 4094 8121 og lav en aftale.

Du og Stefan Nielsen modtager hver en kopi på mail.

Velkommen til Visselbjerggård

På Visselbjerggård producerer vi mælk, som vi sælger til Arla. Mælken køres til Nr. Vium, hvor de laver ost. På gården bor Stefan Nielsen og Anne Schmidt Nielsen med børnene Cecilie, Freja og Alberte. De har haft Visselbjerggård siden 1996. Dengang var der 30 køer i en bindestald. Stefan passer gården, mens Anne er udearbejdende. Udover Stefan er der 2 fuldtidsansatte på gården.

Landmanden
"Jeg er født og opvokset i byen, men har fik interessen  for landbrug allerede som dreng, hvor jeg kom meget på min onkels gård, der lå  i nærheden af hvor jeg voksede op. Nu trives vi med landbruget som erhverv og livstil og ser dagligt, hvordan dyrene trives og afgrøderne vokser på marken."
Dyrene
Vi har 160 sortbrogede køer og tilsvarende kalve og kvier. Køerne går i en nyere løsdriftsstald. Vi malker dem tidligt om morgenen og kl. 15 om eftermiddagen. Køerne giver 4000 liter mælk om dagen.
På markerne dyrker vi korn, majs og græs. Vi har i alt 170 hektarer, svarende til 340 fodboldbaner.
»Bus 8 holder ved Alslev Plejehjem og Børnehaven. Vi kan evt. sørge for transport fra bussen til gården.«

- Stefan Nielsen, Landmand