Mosegård
Bolhedevej 2
Vrenderup
6753 Agerbæk

Ring først til Gitte og Bjarne Hvelplund på 7519 6702 og lav en aftale.

Du og Gitte og Bjarne Hvelplund modtager hver en kopi på mail.

Velkommen til Mosegård

På Mosegård produceres mælk, som bliver leveret til Arla. På gården bor Gitte og Bjarne med børnene Sahra, Sanne og en lille ny på vej. Gitte og Bjarne driver et I/S med Gittes forældre Vera og Søren. Til gården hører 275 hektar jord hvor der dyrkes græs, majs og korn. Afgrøderne bruges primært til kvægfoder.

Landmandens hjørne
Hej! Vi hedder Gitte og Bjarne, og vi er landmænd her på Mosegården. Vi købte gården af Gittes forældre i 1999, og er 2.generation på gården. Gitte og hendes mor Vera passer kalvene, og Bjarne passer køerne sammen med en ansat. Gittes far Søren passer markarbejdet med hjælp fra en medhjælper på halv tid.

Dyrene på gården
Der er 300 køer på Mosegården og lige så mange kvier og kviekalve. Tyrekalvene sælges videre når de er 2 uger gamle. Den daglige mælkeproduktion på gården ligger på omkring 7000 L per dag, og mælken afhentes hver 2. dag.

»Det bedste ved at være landmand er arbejdet med dyr og natur, og friheden til at man selv kan planlægge sin dag.«

- Gitte og Bjarne Hvelplund