Vibæk Jersey
Vejrup
6740 Bramming
Ca. 1 km

Ring først til Marike og Frans Wijbenga på 2553 0304 / 2247 2263 og lav en aftale.

Du og Marike og Frans Wijbenga modtager hver en kopi på mail.

Velkommen til Vibæk Jersey

Her bor Frans og Marike sammen med deres tre børn, Sietse, Marianne og Jesper. De købte gården i 2002 og driver den som et familielandbrug. Frans og Marike står for det daglige arbejde på gården sammen med to deltidsmedhjælpere. Børnene giver også en hånd med på gården, når de har lyst eller når der er travlt fx i forbindelse med høst.

Dyrene og markerne

Der er 150 jerseykøer og cirka 70 kalve til opdræt på gården. Køerne malkes hver dag, og mælken leveres til Endrup Mejeri. Kalvene er krydsningskalve og sælges til kalveopdrættere. Der er også katte, høns og en hest på gården.

Udover arbejdet med dyrene driver familien 90 hektar jord. Det er næsten det samme som 180 fodboldbaner. På markerne dyrker de græs, korn og majs.

Landmandens hjørne

"Vi ser frem til at byde jer velkommen på gården. Vi kan godt lide at give børn og unge et indblik i, hvad der foregår på en gård. De kan blive lidt klogere på, hvor mælken, osten og frikadellerne kommer fra. Og få en bedre forståelse af, hvad det kræver at være landmand."

»Vi har lavet en lille quiz om gården, som I kan lave efter en rundvisning. Den sætter tankerne i gang omkring livet og arbejdet på en gård.«

- Frans & Marike, Landmænd