Faurskovgård
Hedegaardsvej 3
Faurskov
6670 Holsted

Ring først til Claus Witting på 2015 1064 og lav en aftale.

Du og Claus Witting modtager hver en kopi på mail.

Velkommen til Faurskovgård

På Faurskovgård bliver der produceret slagtesvin. Når svinene vejer omkring 100 kg, bliver de solgt til Brørup Slagteri. På gården bor Asta Aamand og Claus Witting med deres tre børn Christian, Nikolai og Thomas. Det er Asta og Claus, der står for det daglige arbejde sammen med en medhjælper.

Der hører 110 hektar jord til Faurskovgård. Det er det samme som 220 fodboldbaner. På markerne bliver der dyrket byg, hvede, majs og triticale. Triticale er en blanding af hvede og rug. Afgrøderne bliver bl.a. brugt til foder. Asta og Claus har forpagtet 40 hektar jord. Det betyder, at de har lejet jorden af en anden landmand.

Landmandens hjørne
”Hej, vi hedder Asta og Claus, og vi er landmænd her på Faurskovgård! Vi har boet her siden 1988. Det bedste ved at være landmand er, at man er sin egen herre. Vi mærker straks konsekvensen af vores handlinger. At være landmand er et frit erhverv med en utroligt varieret arbejdsdag. Der er hele tiden nye udfordringer.”

Dyrene på Faurskovgård
På Faurskovgård er der i alt 250 søer, som producerer ca. 7.000 slagtesvin om året. Når svinene bliver solgt til slagteriet, er de omkring et halvt år gamle. Udover grisene er der også en hund på gården.

Busrute 283, der kører fra Holsted st. og Grindsted, holder lige ved gården.

»Det bedste ved at være landmand er, at man er sin egen herre. Vi mærker straks konsekvensen af vores handlinger. At være landmand er et frit erhverv med en utroligt varieret arbejdsdag. Der er hele tiden nye udfordringer.«

- Claus Witting, Landmand