Skovlyst
Vagn Post
Rankenbjergvej 9
6623 Vorbasse

Ring først til Vagn Post på 5174 4468 og lav en aftale.

Du og Vagn Post modtager hver en kopi på mail.

Velkommen til Skovlyst

På gården produceres der økologisk mælk, der sælges til Thise Mejeri. Mejeriet henter de ca. 2600 liter mælk hver dag. Mælken bruges til konsummælksprodukter som drikkemælk, yoghurt mv. De 130 jerseykøer malkes af 2 malkerobotter. På gården bor Vagn og Bodil Post med deres yngste søn Christian. Derudover har de 2 voksne børn, Kenneth og Mille. Bodil er udearbejdende. Udover Vagn er der én deltidsmedarbejder til at passe køerne og ungdyrene.

Landmanden
Jeg trives med dagligdagen omgivet af dyrene på marken og i staldene. Vi har haft gården siden 1983, og i 1997 omlagde vi til økologi. Den produktionsform er vi rigtig glade for.

Gården og dyrene
Vi driver 150 ha med græs og korn, som vi bruger til at fodre dyrene med. Herudover har vi arealer med græs til dyrene, når de er ude. Om vinteren går køerne inde i en moderne løsdriftsstald fra 2007. Ungdyrene går i de oprindelige stalde. Kalvene er opstaldet enkeltvis i bokse udenfor, indtil de er gamle nok til at gå i flokke, enten ude eller inde - afhængig af vejret.