Wollesgaard
Østermarkvej 14
Nr. Hostrup
6230 Rødekro

Ring først til Søren Wollesen på 2143 2445 og lav en aftale.

Du og Søren Wollesen modtager hver en kopi på mail.

Velkommen til Wollesgaard

På Wollesgaard bliver der produceret mælk. Mælken bliver solgt til Arla og indgår i den daglige produktion af mejerivarer. På gården bor Vibeke og Søren Wollesen med deres fem børn Laura, Peter, Sine, Anders og Jakob. Vibeke og Søren står for det daglige arbejde på gården sammen med Sørens far og en ansat medhjælper. Der hører i alt 200 hektar jord til Wollesgaard. Det er det samme som 400 fodboldbaner. På markerne bliver der dyrket majs, græs og korn. Afgrøderne bliver bl.a. brugt til foder. Noget af kornet sælges til foderstoffabrikken.

Landmandens hjørne
”Hej! Vi hedder Vibeke og Søren, og vi er landmænd her på Wollesgaard! Gården er en slægtsgård, og vi har boet her siden 1995, hvor vi overtog gården fra Sørens forældre. Vi er fjerde generation af familien, der driver landbrug her på Wollesgaard.”

Dyrene på Wollesgaard
Der er i alt 200 malkekøer på Wollesgaard. De giver omkring 3.900 liter mælk om dagen. Køerne malkes af tre malkerobotter, og fodres af et automatisk hængebane foderanlæg. Ud over kørerne har familien otte navngivne Katte - to Boergeder (Gerda & Gurli) og hunden Charlie.