Gl. Krogaard
Såderup
5540 Ullerslev
200 m.

Ring først til Sophia Hansen på 2280 4853 og lav en aftale.

Du og Sophia Hansen modtager hver en kopi på mail.

Velkommen til Gl. Krogaard

På Gl. Krogaard bliver der produceret mælk. Mælken leveres til Arla og indgår i den daglige osteproduktion på Taulov Mejeri. På gården bor Palle Bjerggaard Hansen sammen med sin kone Sophia. Sammen har de tre voksne børn, Maria, Mette og Mads. Både Sophia og Palle arbejder på gården, ligesom de også har to ansatte til at hjælpe med det daglige arbejde.

Landmanden

"Hej! Vi hedder Sophia og Palle, og vi er landmænd her på Gl. Krogaard. Vi har boet på gården siden 1996. Gl. Krogaard var oprindeligt en landevejskro. De sidste 100 år er den blevet drevet som landbrug. Det bedste ved at være landmand er, at vi selv kan planlægge og tilrettelægge vores arbejdsdag. Fritid, hobby og arbejde hænger sammen, og kan ikke adskilles, og det giver et godt og rigt liv for hele familien."

Dyrene og markerne

På gården er der 220 jerseykøer og ligeså mange kalve og kvier. Køerne giver tilsammen cirka 4.700 liter mælk om dagen. Udover køerne er der også en håndfuld katte. Der hører i alt 78 hektar jord til gården. Det er det samme som 156 fodboldbaner! På markerne dyrker Sophia og Palle foder til køerne. De dyrker majs, græs og korn.