Nordgaarden
Brandelev Stationsvej 11
Brandelev
4700 Næstved

Ring først til Ann-Mona Kulsø Larsen på 6165 3825 og lav en aftale.

Du og Ann-Mona Kulsø Larsen modtager hver en kopi på mail.

Velkommen på Nordgaarden

Her på Nordgaarden bor Henrik Nordgaard Hansen og Ann-Mona Kulsø Larsen. De driver gården som en minkproduktion.

Dyrene og markerne

Der er 2100 minktæver på gården, hvor vi også har eget pelseri. Vi leverer skind til Kopenhagen Fur, som sælger det på en af årets auktioner.

Vi tager imod besøg hele året, men vær opmærksom på, at der foregår forskellige ting på en minkfarm i løbet af året. Vil I se små minkhvalpe, skal besøget ligge i maj-juni måned. Hvis I har lyst til at se minkene blive pelset, skal det være i november-december måned. Læs meget mere om mink på Danske Minkavleres hjemmeside.

Vi råder over 200 hektar jord. Det svarer til cirka 400 fodboldbaner. På markerne dyrker vi frøgræs, korn, roer og raps.

Der er mulighed for at komme hertil med offentlig transport. Nærmeste stoppested ligger 500 m herfra. Du skal tage bus 611 fra Næstved til Brandelev. Derfra skal du gå Ad Brandelev Stationsvej, hvor gården ligger lige uden for Brandelev.

I kan tage bus 611 fra Næstved Station til Brandelev. Fra Brandelev skal I følge Brandelev Stationsvej indtil I kommer til gården lige uden for Brandelev by.