Mad fra landet

Klassetrin: 1.-3. klasse

Mad fra landet er en fagbog om mad og landbrug. Den handler om den mad, vi får fra landet. Hvilket dyr eller hvilken plante den kommer fra, og hvordan den bliver til. Hæftet kommer omkring mad fra køer, grise, fjerkræ og marker.

Didaktik og anvendelsesmuligheder
Læremidlet henvender sig til 1.-3. klassetrin og undervisningen i fagene natur/teknologi og dansk. Hæftet kan bruges til faglig læsning eller i flerfaglige temaforløb om mad og landbrug. Brug det også i forbindelse med gårdbesøg.

Lærervejledning og elevaktiviteter kan frit downloades i menuen til venstre.

Forenklede Fælles Mål
Læremidlet er særlig relevant i forhold til Forenklede Fælles Mål for fagene natur/teknologi og dansk.

Hæfte, lærervejledning og elevaktiviteter.

Du har mulighed for at bestille et gratis klassesæt af Mad fra landet, hvis du og din 1., 2. eller 3. klasse skal på gårdbesøg. Bøgerne bestilles, når du booker gårdbesøget. Du finder en landmand her.

Nøgleord
Dansk, Natur/teknologi, Indskoling, Bøger/Hæfter, Gratis, Grise, Køer, Kartofler, Kyllinger, Mælk/ost

Bestil læremidler
Mad fra landet, hæfte